Odata cu trecerea timpului, in instalatia initiala, care s-a construit in zona unui parc de rezervoare dezafectat din cadrul Rafinariei Astra Romana

S-au facut o serie de modernizari, care permit in prezent prelucrarea a cca. 400 t/zi deseuri apoase periculoase si nepericuloase. Capacitatea totala a rezervoarelor pentru depozitarea deseurilor poase periculoase/nepericuloase si a apei preepurate, este de cca. 7000 t. Totodata, societatea a preluat administrarea statiei de epurare a apelor uzate industriale de la Corlatesti, care are o capacitate de prelucrare de 1420 t/h, iar in caz de ploi abundente sau deversari accidentale, poate prelua o cantitate maxima de 2350 t/h. Cele doua entitati, instalatia de tartare fizico-chimica a deseurilor apoase si statia de epurare fizico-chimica si biologica, sunt interconectate intre ele printr-o retea de canalizare. In acest fel se realizeaza o tartare completa si complexa a deseurilor apoase periculoase/nepericuloase si a apelor uzate industriale. Deasemenea, societatea dispune de un spatiu amenajat corespunzator conform cerintelor BAT pentru depozitarea temporara in vederea eliminarii a 200 t deseuri.

banner-2.jpg

Infiintata in 2011

S.C. GENTOIL S.R.L

Conform autorizatiei de mediu precum si a autorizatiei de functionare compania noastra poate colecta o mare varietate de tipuri de deseuri, punand accent in principal pe colectarea, tratarea si eliminarea apelor uzate, a deseurilor nepericuloase lichide si a deseurilor periculoase.

Capacitatea totala a rezervoarelor in Ploiesti
Capacitatea de prelucrare zilnica in Ploiesti
Statiei de epurare a apelor uzate industriale de la Corlatesti
Capacitate de prelucrare Corlatesti

Capacitate de lucru

t 7000

Capacitatea totala a rezervoarelor

t 400

Capacitatea de prelucrare zilnica

t/h 2350

Statiei de epurare a apelor uzate industriale de la Corlatesti

t/h 1420

Capacitate de prelucrare Corlatesti

Despre